Kloppiga koos mänginud Lemsalu: õige mees, kes eestlase tiimi võtab

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Lemsalu.
Marek Lemsalu. Foto: Peeter Langovits

Omal ajal Saksamaal Mainzi ridades koos praeguse Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppiga mänginud Marek Lemsalu leidis, et Ragnar Klavanit palgates tegi tema kunagine klubikaaslane kindlasti õige otsuse.

«Ma arvan, et ta kindlasti mäletab mind ja Ragnar saab teda minu poolt tervitada,» sõnas Lemsalu Postimehele. «Eks see on ikka üks õige mees, kes eestlase tiimi võtab,» lisas endine koondislane lõbusalt.

«Vaadates aga Ragnariga lepingu sõlmimise hetke, siis see on tegelikult väga märgilise tähendusega. Alles hiljuti pikendas Liverpool ju Kloppiga veelgi lepingut ja seega näeb ta kindlasti Ragnarit osana meeskonnast, kellega hakata edaspidi püüdma Inglismaa meistritiitlit ja teisi karikaid,» sõnas Lemsalu, kes ise käis ka omal ajal kahel korral Liverpoolis testimisel, kuid jäi siiski lepinguta.

«Liverpool on kindlasti tõeline suurklubi ja kui vaadata Inglismaa klubijalgpalli ajalugu, siis neist legendaarsem on ehk vaid Manchester United,» tõdes omal ajal samuti keskkaitses mänginud Lemsalu.

Praegu Eesti Jalgpalli Liidu juhatuse liige usub, et Kloppil on Klavaniga kindel plaan ja pingile istuma eestlast ei toodud. «Tundub, et ta usaldab Saksamaal mänginud mehi ja eriti usaldab ta neid just kaitseliinis,» tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles