Klavan intervjuus Postimehele: lepingu pikkus näitab klubi usku minusse (1)

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan FC Liverpooli särgis.
Ragnar Klavan FC Liverpooli särgis. Foto: FC Liverpool/Facebook

Eesti spordis tuleb väga suuri sündmusi harva ette ja kui need päevad kätte jõuavad, siis on nad ka erilised. Eile oli kahtlemata Eesti spordi üks säravamaid päevi, kui jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan lõi käed maailma absoluutse tippklubi Liverpooliga.

30-aastane Klavan allkirjastas inglastega 3+1 aasta pikkuse lepingu ning sai eile Liverpooli mängusärgis läbi viia silmapaistva fotosessiooni. Eestlane hakkab maailma kõige atraktiivsemaks ja populaarsemaks liigaks peetavas Premier League’is palli taga ajama särgis numbriga 17.

Inglased pidid keskkaitsja eest lõpuks lauale laduma umbes viis miljonit eurot ning sellega sai Klavanist läbi aegade kõige kallim Eesti jalgpallur.

-Ragnar Klavan, Liverpooliga liitumine sai sinu jaoks lõplikult selgeks teisipäeval, kui läbisid meditsiinilise kontrolli. Kas ööl enne sinu esitlemist Liverpooli mängumehena said ikka rahulikult magada?

See öö oli juba rahulikum.

-Seega lepinguni jõudmine oli ikka veidike närvesööv?

Erilist närveldamist ei olnud. Kui oled neli hooaega järjest peaaegu kõigis Bundesliga kohtumistes mänginud, siis ei tohiks meditsiinilises testis midagi ootamatut välja tulla. Samas kehtib jalgpallis ikka reegel, et enne tindi kuivamist paberil ei ole miski kindel. Lõpuks läks kõik väga hästi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles