Milline anne! Olümpial medalit jahtiv Eesti koondislane kirjutab vabal ajal erootilisi novelle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatu «Hingan vee all» esikaas.
Raamatu «Hingan vee all» esikaas. Foto: ibrait.com

Vähesed teavad, et Rio olümpiamängudele medalimõtetega sõitev Eesti purjetaja Deniss Karpak on tõeline multitalent. Muuhulgas sisustab ta vaba aega novellide kirjutamisega ja praegu promob ta oma esimest raamatut «Hingan vee all». Tegemist on romaaniga, kust ei puudu ka vürtsikad kirjeldused armurõõmude nautimisest ja seega on teos mõeldud üle 16-aastastele.

Karpak kirjutab pseudonüümi Ivan Braiti all ja selgitas portaalile Finnclass.org, et kuigi «Hingan vee all» on endiselt demo, siis on sellele juba suurepäraseid hinnanguid antud. «Loodetavasti saate mu raamatut õige pea ITunesist osta,» ütles Karpak, kes loodab enam kui 150 lehekülje pikkuse raamatu valmis saada enne 2017. aastat.

Ivan Braitil on ka kodulehekülg, kus on teost «Hingan vee all» kirjeldatakse nii: «See romaan jutustab loo kõige maagilisemast asjast, mida inimene saab eal tunda - armastusest. Lool on kolm vaatust, alates armastuse tekkimisest kuni kurva lõpuni. Kas armastust on võimalik päästa ja hoida? Kas vee all on võimalik hingata?»

Deniss «Ivan Brait» Karpaki teost on võimalik vene keeles lugeda Karpaki blogist Drugoi Blog.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles