Ootamatu lahkumine: Flora esiründaja jätab klubiga hüvasti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Albert Prosa (vasakul).
Albert Prosa (vasakul). Foto: Sander Ilvest

Mullu Eesti jalgpallimeistriks tulnud FC Flora teatas täna klubi kodulehel, et senine esiründaja Albert Prosa lahkub meeskonnast.

Prosa liitus FC Floraga 2012. aastal Tartu Tammekast ja lõi meistriliigas Flora särgis veedetud aja jooksul 126 mängus 61 väravat, kuuludes sellega klubis veedetud perioodil pidevalt liiga resultatiivsemate mängijate hulka ning juhtides tänavustki jooksvat väravaküttide edetabelit. Koos Floraga võitis Prosa mulluse meistritiitli, samuti kaks Superkarikat ja tuli kahel korral Tipneri karikavõitjaks.

«Mul olid omad mõtted ja plaanid,» tunnistas Prosa. «Klubiga neid arutades saime mõlemalt poolt aru, et meie nägemused ei ühti ja nii otsustasime üheskoos rahumeelselt, et meie teed lähevad lahku, sest sedasi on parem ühtviisi mulle kui meeskonnale ja klubile.»

Klubis veedetud aega väärtustab Prosa kõrgelt: «Tahan kõiki siin kogetu eest tänada, need on olnud võimsad neli ja pool aastat. Aitäh kontorile ja meestele kõige eest. Loodan väga, et Floral läheb hästi ning et me sats kerkib tagasi sinna, kus ta peab olema – liiga liidripositsioonile!»

FC Flora president Pelle Pohlak on samutile Prosale klubi arengusse antud panuse eest tänulik. «Albert tõestas end klubi eest peetud kohtumistes väärtusliku ja kvaliteetse mängijana,» sõnas Pohlak. «Oleme rõõmsad, et ta nõnda pikka aega meie klubi värve esindas ning soovime Albertile tema edasises karjääris ainult kordaminekuid ja kõike head!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles