Florat edestanud Gibraltari klubi imeseeria katkes Celticu vastu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glasgow Celtic - Lincoln Red Imps.
Glasgow Celtic - Lincoln Red Imps. Foto: SCANPIX

Šotimaa jalgpalliliiga viimaste aegade tugevaim meeskond Glasgow Celtic näitas kodus Gibraltari klubi Lincoln Red Impsi vastu klassi ning sammus Meistrite liiga kolmandasse eelringi, kus ootab neid Kasahstani vutitiim Astana. 

Meistrite liiga esimeses eelringis üllatuslikult kahe mängu kokkuvõttes valitseva Eesti meistri FC Flora konkurentsist pühkinud Gibraltari jalgpalliklubil tundus saavat eile jõud otsa. Kui esimene mäng Celticu vastu õnnestus neil 1:0 võita, siis eile pani Šotimaa hiid oma paremuse maksma. Tugev surve ligi 50 000 toetaja eest kätkes esimesel poolajal šotlaste poolt löödud kolme vastuseta väravaga. Olenemata Celticu 34-st pealelöögist rohkem vastaste võrk ei sahisenud ning nii kirjutati 3:0 resultaat lõpp-protokolli. 

Seega pääsesid Brendan Rodgersi hoolealused koondskooriga 3:1 järgmisesse ringi, kuhu on jõudnud ka Kasahstani meisterklubi Astana. Nemad suutsid üldtulemusega 2:1 edestada Leedu meeskonda Vilniuse Žalgirist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles