Raisma jõudis Euroopa meistrivõistlustel veerandfinaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma
Kenneth Raisma Foto: Erik Prozes

Sellel nädalal peetakse Tennis Europe ja ITF-sarjas Euroopa meistrivõistlused noortele tennisemängijatele erinevates vanuseklassides. Edukaimana on Kenneth Raisma (ITF 17.) jõudnud üksikmängus veerandfinaali.

Noorte Euroopa meistrivõistlustel saavad iga riigi rahvuskoondises osaleda erinevates vanuseklassides kaks neiut ja kaks noormeest. Võistlustabelites on 128 kohta üksikmängus ja 64 paarismängus.

ITF-sarjas Šveitsis peetaval U18-vanuseklassi EMil jõudsid üksikmängus neljandasse ringi Raisma ja Mattias Siimar (ITF 101.). Viimasel tuli paraku veerandfinaali koht loovutada serblasele Miomir Kecmanovicile (ITF 11.). Serblase võidutulemus 6:4, 6:1.

Raisma mängis aga väga tasavägise mängu kohalik noormehe Mirko Martinez’ga (ITF 144.). Avaseti võitis eestlane 6.4, kaotas teise sama tulemusega ja võitis otsustava seti, mis päädis kiire lõppmänguga 7:6(0). Selle võiduga kindlustas Raisma endale koha veerandfinaalis ja võistleb nüüd kreeklase Stefanos Tsitispasega (ITF 1.) medalikoha ehk poolfinaali jõudmise nimel.

Tsitsipas oli teatavasti Raismaga samal pool võrku, kui nad võitsid äsja lõppenud noorte Wimbledoni paarismängu turniiri. Nüüd tuleb selgitada aga parim omavahelises heitluses.

Paarismängus on Eesti noormehed jõudnud veerandfinaali ja mängivad nüüd koha eest poolfinaali, kus nende vastasteks on võistlustabelis kolmanda asetusega hispaanlased Davidovich Fokina ja Guell Bartrina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles