Kalju järgmine vastane korraldas eurosarjas tõelise väravasaju

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osmanlıspori ründaja Badou Ndiaye (paremal) kohtumises Besiktase vastu.
Osmanlıspori ründaja Badou Ndiaye (paremal) kohtumises Besiktase vastu. Foto: SCANPIX

Nõmme Kalju jalgpallimeeskond kohtub Euroopa liiga kolmandas eelringis Türgi klubiga Osmanlıspor. Avamäng peetakse 28. juulil, kordusmatš 4. augustil.

Osmanlıspor tegi teises eelringis võimsa etteaste, kui kahe mängu kokkuvõttes alistati 7:2 Moldova klubi Zimbru. Täna Türgis peetud korduskohtumine võideti koguni 5:0, kolm väravat sai kirja 21-aastane Nigeeria ründaja Aminu Umar. Kalju alistas samal ajal penaltiseeria järel Iisraeli meeskonna Haifa Maccabi.

Osmanlıspor on Türgi pealinnas Ankaras baseeruv meeskond, mis peab kodumänge ligi 20 000 inimest mahtuval Osmanlı staadionil. Eelmisel aastal sai klubi Türgi kõrgliigas viienda koha ja nende suurimaks väravakütiks tõusis Seneglai ründaja Badou Ndiaye, kes sai kirja 11 tabamust.

Osmanlıspori ja Kalju paari võitja pääseb play-off'i, kust võitja lunastab juba pääsme Euroopa liiga alagrupiturniirile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles