Austraalia lahtistel selgusid esimesed poolfinalistid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel selgusid täna esimesed poolfinalistid.

Maailma esireket Caroline Wozniacki jõudis Austraalia lahtistel esimest korda poolfinaali, alistades veerandfinaalis 3:6, 6:3, 6:3 itaallanna Francesca Schiavone.

Mäletatavasti pidas kuuenda asetusega Schiavone neljandas ringis tõelise maratonmängu, alistades nelja tunni ja 44 minutiga Svetlana Kuznetsova. Sellest hoolimata osutas Schiavone ka täna kõva vastupanu, Wozniackil kulus võidu vormistamiseks kaks tundi ja 24 minutit.

Wozniacki järgmine vastane on üheksanda paigutusega hiinlanna Na Li, kes jõudis teist aastat järjest poolfinaali. Veerandfinaalis oli Li 6:2, 6:4 parem 30. asetatud Andrea Petkovicist.

Meeste seas on esimene poolfinalist tiitlikaitsja Roger Federer. 2. asetusega šveitslane alistas veerandfinaalis oma kaasmaalase, 19. paigutatud Stanislas Wawrinka 6:1, 6:3, 6:3.

Federeri poolfinaalivastane on 3. asetatud serblane Novak Djokovic, kes alistas 6:1, 7:6 (5), 6:1 6. paigutusega tšehh Tomas Berdychi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles