Ametlik: FC Barcelona ostis 50 miljoni euro eest värske Euroopa meistri

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Gomes EM-tiitlit tähistamas.
Andre Gomes EM-tiitlit tähistamas. Foto: SCANPIX

Portugali jalgpallikoondise ridades Euroopa meistriks kroonitud 22-aastase poolkaitsja Andre Gomese suvi läks veelgi paremaks ning algaval hooajal pallib ta juba FC Barcelona ridades.

Kahel eelmisel hooajal Valencias mänginud ja Hispaania kõrgliigas 63 matši pidanud ning 7 väravat löönud poolkaitsja ametlik esitlus seisab ees järgmisel nädalal.

«Teda esitletakse järgmisel nädalal FC Barcelona mängijana ja siis allkirjastatakse ka leping,» teatas FC Barcelona.

Andre Gomest soovis enda ridadesse ka Madridi Real, kuid lõpuks tegutses Barcelona kiiremini ning ajalehe Marca teatel maksis Kataloonia klubi portugallase eest koguni 50 miljonit eurot ning lepingu pikkuseks on viis aastat.

Andre Gomes oli Barcelona jaoks sel suvel neljandaks otsuks. Varem on meeskonnaga liitunud Denis Suarez, Samuel Umtiti ning Lucas Digne.

Samal ajal anti teada, et 20-aastane horvaadist poolkaitsja Alen Halilovic müüdi 5 miljoni euro eest Bundesligas mängivale Hamburgile. Samas on lepingus ka klausel, mis annab kahe aasta jooksul katalaanidele õiguse horvaat tagasi osta ja seejuures on ostusummaks 9 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles