EMil imet teinud Islandi parim mängumees on rekordsumma eest klubi vahetamas

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gylfi Sigurdsson koos elukaaslase Alexandra Ivarsdottiriga.
Gylfi Sigurdsson koos elukaaslase Alexandra Ivarsdottiriga. Foto: SCANPIX

Tänavusel jalgpalli EMil veerandfinaali jõudmisega üllatanud Islandi jalgpallikoondise liikmed on suvisel üleminekuturul kuum kaup ning nüüd on klubi vahetamas ka nende meeskonna suurim staar Gylfi Sigurdsson.

Praegu Premier League’i klubi Swansea City ridadesse kuuluva ründava poolkaitsja eest on Everton valmis lauale laduma 30 miljonit eurot ning sellega saaks temast läbi aegade kõige kallim Islandi jalgpallur, kirjutab The Telegraph.

26-aastane Sigurdsson on Inglismaa kõrgliigas esindanud varasemalt ka Tottenhami. Nii Tottenham kui ka Swansea on mehe eest maksnud 10 miljonit eurot. Islandi kõige kallimaks jalgpalluriks on praeguse seisuga aga legendaarne ründaja Eidur Gudjohnsen, kelle eest maksis FC Barcelona omal ajal 12 miljonit eurot.

Evertoni peatreener Ronald Koeman ja meeskonna uus jalgpallidirektor Steve Walsh on mõlemad suured Sigurdssoni talendi austajad ning islandlast nähakse sel suvel meeskonna kõige tähtsama liitujana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles