Raisma ja Siimar võitsid noorte EMil pronksmedali!

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma (taga) ja Mattias Siimar.
Kenneth Raisma (taga) ja Mattias Siimar. Foto: Eesti Tenniseliidu kodulehekülg

Sellel nädalal peetakse Tennis Europe ja ITF-sarjas Euroopa meistrivõistlused noortele tennisistidele erinevates vanuseklassides. Edukaimana jõudis Kenneth Raisma (ITF 17) üksikmängus veerandfinaali ja koos Mattias Siimariga (ITF 101) õnnestus eestlastel võita paarismängus pronksmedal.

Noorte Euroopa meistrivõistlustel saavad iga riigi rahvuskoondises osaleda erinevates vanuseklassides 2 neiut ja 2 noormeest. Võistlustabelites on 128 kohta üksikmängus ja 64 paarismängus.

Kenneth Raisma ja Mattias Siimar pidasid täna mängu võistlustabelis kuuenda asetusega venelaste Arem Dubrivnyy ja Pavel Kotoviga. Venelased võitsid veerandfinaalis kolmes setis 1:6, 6:4, 10:5 esimesena asetatud sakslased Marvin Moelleri ja Louis Wesselsi.

Seetõttu läksid poolfinaalis vastamisi eesti ja vene paarid. Mängu esimene sett õnnestus paraku võita kiires lõppmängus venelastel 7:6(4). Teises setis suutsid aga Dubrivnyy/Kotov oma mängu rohkem peale suruda ning võitsid selle 6:3. Nii edenesid idanaabrid edasi finaali, kuid eesti noormehed said kaela pronksmedalid.

U18 vanuseklassi tulemusi ja tabeleid näeb siit.

U16 vanuseklassis jätkasid pärast üksikmängude kaotusi kõik Eesti noored edukalt paarismängudega ja nii noormehed kui ka neiud jõudsid kolmandasse ringi. Maileen Nuudi ja Maria Lota Kaul said Läti neiudelt Alise Cerneckalt ja Daneila Vismanelt loobumisvõidu, kuid paraku kaotasid medalikoha poolataridele Maja Chwalinskle ja Iga Swiatekile.

Daniil Glinka ja Robin Erik Parts said aga jagu esimesena aetatud Venemaa paarist Egor Noskin ja Timofey Skatov ning mängisid pääsu eest veerandfinaali valgevenelaste Zhan Skindzeri ja Alexander Zgirovskyga. Paraku tuli ka neil leppida 4:5(4), 2:4 kaotusega.

U16 vanuseklassi tulemusi ja tabeleid näeb siit.

U14 vanuseklassis jõudis Eesti parimana neljandasse ringi Carol Plakk, kes paraku pidi veerandfinaali koha ülinapilt loovutama sloveenlanna Ziva Falknerile, kes võidutses numbritega 6:2, 2:6, 7:5.

U14 vanuseklassi tulemusi ja tabeleid näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles