Maailma esireket Wozniacki tegi meedia kulul nalja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänasele pressikonverentsile võttis Caroline Wozniacki kaasa täispuhutava känguru, mille talle kinkis üks ajakirjanik, kellele ta ninanipsu oli mänginud.
Tänasele pressikonverentsile võttis Caroline Wozniacki kaasa täispuhutava känguru, mille talle kinkis üks ajakirjanik, kellele ta ninanipsu oli mänginud. Foto: SCANPIX

Kui naiste tennise maailma esireket Caroline Wozniacki kuulis oma kodumaa Taani meediaesindajate käest, et USA ajakirjanikud peavad tema pressikonverentse igavaks ja vastuseid üksluiseteks, otsustas Wozniacki olukorda parandada.

Pärast Austraalia lahtiste meistrivõistluste kolmandas ringis Dominika Cibulkova alistamist võttis Wozniacki pressikonverentsil ohjad oma kätte, pidades maha pika monoloogi, öeldes, et kuna ta nagunii teab, mida temalt küsida tahetakse, annab ta kohe kõikidele küsimustele vastused ära. 20-aastase tennisisti käitumine oli meediaesindajatele üsna suureks üllatuseks, aga lõppkokkuvõttes kujunes sellest väga lõbus pressikonverents, kus Wozniacki muuhulgas rääkis poistest, klaveri mängimisest ja globaalsest soojenemisest (seda pressikonverentsi võib kuulata siit või vaadata siit).

Pärast neljandas ringis Läti esindaja Anastasija Sevastova alistamist tuli aga Wozniacki pressikonverentsil lagedale jutuga, kuidas kängurupoeg teda pargis ründas.

Kohe pressikonverentsi alguses küsiti Wozniackilt, mis on kõige põnevam asi, mis temaga kunagi juhtunud on. Järgnevalt toome ära Wozniacki ja ajakirjanike vahel arenenud vestluse:

Wozniacki: Arvan, et olen palju põnevaid asju teinud. Aga kõige põnevam? Käisin ühel päeval pargis ja nägin, et maas lamab känguru. Kui olete märganud, on mul sääre peal plaaster. Kuna känguru lihtsalt lamas seal, läksin tema juurde, et teda aidata, aga ta muutus agressiivseks ja ründas mind, tegi mul jala katki. Sain oma õppetunni ja jooksin ära.

Küsimus: Sa tahtsid teda aidata?

Wozniacki: Mõtlesin, et olen heasüdamlik ja lähen aitan teda, ta lihtsalt lamas seal ja ma arvasin, et ta vajab abi. Tahtsin ta püsti aidata ja võib-olla kuskile viia.

Küsimus: See oli beebi?

Wozniacki: Ta ei olnud suur, ta oli beebi. Tahtsin teda lihtsalt aidata, aga sain teada, et poleks pidanud seda tegema.

Küsimus: Ta kriimustas sind päris korralikult?

Wozniacki: Jah, sellepärast mul ongi jala peal plaaster.

Küsimus: Käisid sa arsti juures ka?

Wozniacki: Jah, nad puhastasid haava ära. Tahtsid õmmelda ka, aga ma ei lubanud, ütlesin, et liimigu kinni.

Küsimus: Sa oled poksimisega tegelenud. Kui ta sind ründas, kas mõtlesid poksimise peale?

Wozniacki: Olen kindel, et tema oli poksimiseks valmis. Mulle meeldib poksimine. Ta oli nii nunnu, aga kui ta mind kriimustama hakkas, muutusin araks ja jooksin ära.

Küsimus: Ega see ei juhtunud linnas sinu hotelli lähedal olevas pargis?

Wozniacki: Ei, see oli pisut linnast väljas. Käisime seal sõpradega, nad tahtsid mulle seda parki näidata.

Pärast pressikonverentsi selgus, et tegemist oli piiga suurepärase fantaasiaga. Nimelt kirjutas Wozniacki Twitterisse: «Teine ring meediaga. Loodan, et teile meeldis minu känguru-jutt, loodan, et te saite aru, et tegin lihtsalt nalja.»

Selleks hetkeks olid juba mitmed väljaanded jõudnud internetis avaldada loo, et Wozniackil tuleb Austraalias lisaks vastastele ka kängurudega rinda pista.

Seetõttu otsustas Wozniacki ajakirjanike ees vabandada ja palus korraldada uue pressikonverentsi. «Ma ei tahtnud tüli tekitada, vabandan,» sõnas ta häbelikult. «Ma ei arvanud, et te seda juttu usute, sest tegin sama nalja ka Taani meediale ja nad juba teadsid. Mõtlesin selle jutu välja, sest see kõlas tõest paremini – tegelikult tegin jala katki vastu trenažööri kõndides. Minu arvates oli see nii kummaline jutt, et ma poleks arvanud, et te uskuma jääte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles