Derrick Rose: meid peetakse Warriorsiga samaväärseks

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Derrick Rose.
Derrick Rose. Foto: SCANPIX

Kui kõrgeks võib pidada koosseisu uuendanud NBA korvpalliliiga tiimi New York Knicksi lootusi enne algavat hooaega? Meeskonna värskeim uuendus Derrick Rose sõnas, et mõned inimesed on paigutanud neid samasse klassi eelmise hooaja teisena lõpetanud Golden State Warriorsiga.

«Mõnede jaoks oleme meie ja Warriors hetkel kaks ’’supertiimi’’. Tunnetan meile peale pandud survet, kuid selleks peavad kõik mängijad end tõestama. Kaasa arvatud Joakim Noah (mitu aastat järjest NBA parimaks kaitsjaks valitud korvpallur – toim),» rääkis Rose.

Kui Warriors võitis eelmisel hooajal 73 põhihooaja mängu 82st võimalikust (NBA rekord – toim) ning nendega liitus Oklahoma City Thunderi staarmängija Kevin Durant, siis Knicks lõpetas eelmise hooaja kõigest 32 võiduga. Olenemata sellest, et New Yorki meeskonnaga liitusid sellised korvpallurid, nagu Derrick Rose, Joakim Noah, Brandon Jennings ja Courtney Lee, on raske neid panna ühte patta eelmist põhihooaega valitsenud Warriorsiga.

Vastne täiendus Rose rääkis, et peamiseks eesmärgiks on tal saada mängida. Kuna viimastel hooaegadel on meest vaevanud karmid vigastuspausid, siis alates hooajast 2013-2014 on ta kaasa teinud vaid 40 protsenti kohtumistes. «Ma suundun mängima linna, kus armastatakse korvpalli – korvpall on sealne kultuur ning neile meeldivad tugevad mängumehed. See peaks mulle sobima. Ma usun, et see on minu võimalus, milleks ma hetkel ka valmistun,» võttis Rose oma eesmärgid kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles