Anastassia Kovalenko osaleb Aravete SuperMoto EMV etapil

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anastassia Kovalenko.
Anastassia Kovalenko. Foto: Maksim Toome

Eeloleval pühapäeval, 24. juulil sõidetakse Aravete kardirajal Sivitransi nime kandvate Eesti SuperMoto meistrivõistluste neljas etapp, kus on lisaks Eesti ja lähiriikide kiireimatele sõitjatele stardis ka meie parim naisringrajasõitja Anastassia Kovalenko.

Anastassia Kovalenko jaoks on tegemist täiesti uue motospordialaga, kuid hoolimata sellest on ta uueks väljakutseks valmis ja läheb Aravetele tõsiste plaanidega.

«Kuna European Junior Cup’i järgmine etapp toimub alles septembris, siis otsustasin võistlusvaimu kohalike võistlustega teravana hoida ja kuna SuperMoto vastu on mul juba ammu huvi olnud, siis otsustasingi seda ala proovida. Lisaks saan enda jaoks uuel motospordialal oma sõiduoskuseid uute tehnikate läbi täiendada, mis tuleb tsikli valitsemisel kindlasti kasuks ning iga sõidutrenn aitab tegelikult edasi areneda ja vormi hoida. Kuna minu tsiklil on konkurentide omadest jõudu vähem, siis pean kõik oma oskused mängu panema, et seal meestega konkureerida ning põnev saab Aravetel kindlasti olema,» rääkis Kovalenko, kes läheb pühapäeval rajale Streetmoto SM klassis.

Eesti meistrivõistluste arvestuses võistlevad Tabasalus S1 ja SuperQuad klassid ning Eesti karikasarjas osalevad Open, StreetMoto SM ja StreetMoto Bike masinaklassid.

Vabatreeningud algavad Aravetel pühapäeval kell 9:00 ja esimene võistlusstart antakse kell 12:30, kui rajale kihutavad kõige kiiremad S1 klassi sõitjad.

Võistluste jälgimine on pealtvaatajatele tasuta ning lisainfo leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles