Celticu peatreener ironiseeris Meistrite liiga järgmise vastase üle (2)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brendan Rodgers.
Brendan Rodgers. Foto: SCANPIX

Šotimaa jalgpalli kõrgliiga valitseja Glasgow Celticu peatreener, veel eelmisel hooajal Liverpooli juhendanud põhjaiirlane Brendan Rodgers, naljatles enne Meistrite liiga kolmanda eelringi avakohtumist Kasahstani meeskonna Astana olmetingimuste üle.

Läinud nädalal kahe mängu kokkuvõttes koondskooriga 3:1 Gibraltari vutitiimi Lincoln Red Impsi edestanud Celtic peab Astanaga esimese mängu 2. augustil ning seda võõral väljakul. 

Kui Celticu tüürilt küsiti Kasahstani pealinna sõitmisel esinevate võimalike probleemide kohta, siis ei hoidnud Rodgers end tagasi. «Vaatamata kuuetunnisele lennule, viietunnisele ajavahele ja 35 kraadisele kuumusele peaksime hakkama saama,» sõnas ta kentsakalt. Ent jätkas natuke tõsisemalt: «Midagi pole teha, selline väljakutse on meile esitatud. Ma arvan, et tuleb lihtsalt kohaneda. Pealegi, me sõidame mängule juba esmaspäeval (kohtumine toimub meie aja järgi teisipäeval, kuid Kasahstani aja järgi kolmapäeval – toim) ning anname selleks valmistumisel endast kõik.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles