Klavan on meeskonnakaaslastega kohanenud ning valmis mänguaja eest võitlema

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli jalgpalliklubi treening
Liverpooli jalgpalliklubi treening Foto: FC Liverpool/Facebook

Liverpooli jalgpalliklubiga USA tuuril viibiv Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan on meeskonna poolt omaks võetud ning kohanemisega tal probleeme pole tekkinud.

Liverpool Echole antud intervjuus rääkis Klavan, kuidas tal esimesed päevad uues meeskonnas sujunud on. «Ma olen ilusti meeskonda sulandunud. Kogu tiim on väga sõbralik ning tegemist on justkui perekonnaga,» rääkis Stanfordi ülikooli treeningbaasis viibiv Klavan.

«Kogu üleminekuprotsess toimus väga kiiresti. Kõigest paar nädalat tagasi rääkisin Jürgen Klopiga ning mul polnud raske seda otsust teha,» sõnas Klavan ülemineku kohta.

Oma rollist rääkides oli Klavan optimistlik, kuid tõdes, et lihtsalt ei tule midagi ning mänguaja pärast tuleb võidelda. «Liverpool on suur klubi ning sellisel tasemel tuleb koha eest meeskonnas võidelda. Tegelikult aitab konkurents kõiki, sest see tähendab, et treeningutel annavad mängijad endast iga päev kõik.»

Koos Klavaniga on Klopp toonud suvel Liverpooli juba neli Bundesliga jalgpallurit. Peale Eesti koondislase tõmbab järgmiseks hooajaks punase särgi selga Loris Karius, Joel Matip ning Alex Manninger. «Nii Loris kui Joel olid eelmisel hooajal Saksamaal oma positsioonil liigas parimad. Rõõm on neid siin näha, sest neil on palju kvaliteeti ning nad on head kutid. Mis puudutab Alexit, siis kõik teavad, et ta on 39-aastane ning tal on klubis kindel roll. Tegemist on tõelise professionaaliga,» iseloomustas Klavan oma klubikaaslast.

«Ta oli alati treeningutel esimesena kohal ning lahkus viimasena – nii kogu hooaja jooksul. Temast on palju kasu nii treeningutel kui riietusruumis. Ta on suurepärane eeskuju noortele jalgpalluritele,» jätkus Klavanil veteranväravavahi kohta häid sõnu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles