Usain Bolt nimetas Justin Gatlinit lugupidamatuks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: SCANPIX

Usain Bolt nimetas oma USA koondislasest rivaali Justin Gatlinit lugupidamatuks, kuna ameeriklane süüdistas Bolti liiga kergelt olümpiale pääsemises.

Nimelt vigastas maailma kiireim mees Bolt Jamaika katsevõistlustel oma reie tagalihast, mistõttu ei saanud ta võistlemist jätkata. Bolt siiski olümpialt eemale ei jää, kuna kohalik alaliit tegi talle meditsiinilise erandi, mistõttu saab ta Rios võistelda.

Gatlini hinnangul poleks selline asi USAs aga võimalik. «Ta saab vigastada ning talle tehakse meditsiiniline erand. Minu riigis sellist asja ei juhtuks,» oli Gatlin jamaikalase suhtes kriitiline.

Bolt pidas sellist sõnavõttu aga lugupidamatuks. «See peab nali olema. Minu arvates on lugupidamatu mõelda, et ma lõin katsevõistlustel araks. Olen aasta-aastalt tõestanud, et olen parim. Naersin, kui kuulsin konkurentide sõnavõtte. Eriti pettusin Gatlinis,» vahendas BBC Bolti sõnu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles