Ronaldo: UEFA Superkarika mängus mind platsil ei ole

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo EMi finaalmängus
Cristiano Ronaldo EMi finaalmängus Foto: Carl Recine/REUTERS

Portugali ja Madridi Reali ründeäss Cristiano Ronaldo peab jalgpalli EMi finaalmängus saadud põlvevigastuse tõttu UEFA Superkarika mängu vahele jätma.

9. augustil Meistrite liiga ja Euroopa liiga võitjate ehk Madridi Reali ja Sevilla vahel peetaval superkarika matšil Ronaldot ei näe. «9. augustiks ma kindlasti mänguvalmis ei saa. Arstid prognoosisid, et saan kõige varem treeningutele naasta 10. augustil,» rääkis Ronaldo Portugali uudisteagentuurile Lusa.

Ajakirjanikud uurisid Ronaldolt ka tema võimaliku lepingupikenduse kohta. «Olen klubi presidendiga telefonitsi rääkinud, kuid täpsemalt räägime sellest siis, kui jõuan tagasi Madridi. Muidugi ma tahaks lepingut pikendada ning olen seda mitmel korral ka maininud. Ka klubi tahab seda, kuid konkreetselt ei saa praegu midagi rääkida,» rääkis Ronaldo, kes viibib hetkel Madeiral. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles