ManU legend on Paul Pogba ostu suhtes ülimalt kriitiline

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba
Paul Pogba Foto: SCANPIX

Väidetavalt peagi ametlikuks saav uudis Juventuse ja Prantsusmaa koondise poolkaitsja Paul Pogba siirdumisest Manchester Unitedisse on marru ajanud klubi legendi Paul Scholesi, kelle hinnangul on Pogba’ umbes 120 miljoni euro suurune hinnasilt ilmselgelt liiga kallis.

«Ta on talendikas noor mängija. Olen koos temaga mänginud ning tean, kui hea ta on. Ta mängis esindusmeeskonnas korra või kaks ning kui ma õigesti aru sain, tahtis ta toona liiga palju raha,» rääkis Scholes põhjusest, miks United lasi 2012. aastal Pogbal Juventusesse minna. «Oma vanuse kohta tahtis ta kaugelt liiga suurt palka. Ta ei olnud isegi esindusmeeskonna jalgpallur.»

«Olgu, tema karjäär lõi õitsele ning ta on nende aastatega väga palju arenenud. Ta peab tõestama, et on temale määratud hinda väärt. Minu arvates ta seda pole. Sellise raha eest tahad sa kedagi, kes lööks hooaja jooksul 50 väravat. Näiteks nagu Ronaldo ja Messi. Pogba pole aga neile lähedalgi,» oli Scholes Prantsusmaa koondislase suhtes kriitiline.

Väited Pogba maksumusest Unitedile on erinevad. Sky Sportsi andmetel lükkas Juventus mehele tehtud 101 miljoni euro suuruse pakkumise tagasi. Väidetavalt tehti mehele uus pakkumine, mis ulatub 120 miljoni euro lähedale. Samas on Sky Sportsi andmetel United juba Pogbaga tema palga osas kokkuleppele jõudnud. Nimelt hakkaks poolkaitsja Inglismaal teenima 13 miljonit eurot aastas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles