Võidukas Froome: Sky ja teiste meeskondade vahel on suur erinevus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Froome
Chris Froome Foto: JUAN MEDINA/REUTERS

Sky meeskonna jalgrattur Chris Froome sõnas pärast tänast etappi, et Tour de France’i üldvõidu tõi talle meeskond, mis erines konkurentidest selle poolest, et keskenduti vaid ühele eesmärgile. 

«Minu arvates on meie ja teiste tiimide suurim vahe selles, et minu kaheksa meeskonnakaaslast keskenduvad kõik ühele eesmärgile,» rääkis Keenias sündinud 31-aastane Froome.

«Kui vaadata teisi meeskondi, siis neil on sprinter, kaks üldarvestuse koha peale sõitvat ratturit ning samuti ratturid, keda saadetakse jooksikute sekka. Meie meeskond keskendub aga vaid ühele eesmärgile ja see on väga suur vahe,» jätkas Froome, kellele on tänavune Touri üldvõit juba karjääri kolmas.

Tänavuse Touri eel Froome'i üheks suurimaks konkurendiks peetud Nairo Quintana (Movistar) sõnas, et meeskond andis endast kõik. «Tour on olnud lõpuks ikkagi positiivne. Saame siit lahkuda teadmises, et proovisime kõigest väest. Meie ambitsioonid olid siia tulles suuremad, kuid poodiumikoht on siiski hea saavutus,» rääkis kokkuvõttes kolmanda koha võitnud Quintana, kes lisas, et teda kimbutas tänavusel Touril allergia.

Prantsusmaa velotuur lõppeb homme, kui kavas on 113 km pikkune 21. etapp, mis toob sõitjad Pariisi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles