Infonet purustas Tarva, Sillamäe sai derbis jagu Narvast

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Infoneti mängijad
Infoneti mängijad Foto: Raul Mee

Jalgpalli Premium liiga tänastes mängudes olid võidukad Tallinna Infonet ning ning Sillamäe Kalev, kes said vastavalt jagu Rakvere Tarvast ning Narva Transist.

Kõrgliigas liidrikohta kindlustanud Infonet lõi Tarva väravasse kuus vastuseta palli. Korra olid täpsed Draman Haminu, Jevgeni Harin, Andrei Kalimullin ning Aleksandr Volodin. Kaks väravat sai kirja Vladimir Voskoboinikov.

Ida-Virumaa vastasseisus oli võõrsil mänginud Sillamäe Kalev 3:1 üle Narva Transist. Mänguskoori avas Trans, kui omavärava lõi Oleksandr Suharov. Kaotusseisu jäänud Sillamäe tõi mängu tagasi Maksim Paponov, kes oli täpne mängu 42. minutil. Jevgeni Kabajevi ja Anton Panovi väravad kindlustasid Sillamäele 3:1 võidu.

19 mänguga on Infonet kogunud tabelisse 45 punkti. Mängu vähem pidanud Levadia ja Kalju jäävad Infonetist maha viie punktiga. Võiduga kolm punkti tabelisse saanud Sillamäe on 28 punktiga tabelis viies. Narva on 20 punktiga kaheksas ning Tarvas ühe punktiga tabeli viimane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles