Hamilton võitis Ungari GP ja kerkis MM-sarja üldliidriks Rosbergi ees (2)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Nico Rosberg.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Täna toimunud vormel-1 sarja Ungari GP etapi võitis britt Lewis Hamilton (Mercedes) sakslasest meeskonnakaaslase Nico Rosbergi (+1,977) ees, tõustes seeläbi ka uueks MM-sarja üldliidriks. Kolmandale kohale sõitis end Red Bulli piloot Daniel Ricciardo (+27,539), neljandaks tuli 28,213 sekundilise kaotusega sakslane Sebastian Vettel (Ferrari). Talle järgnesid aga hollandlane Max Verstappen (Red Bull) ning kuuendana lõpetanud soomlane Kimi Räikkönen (Ferrari).

Enne tänast etappi Rosbergist vaid ühe punktiga maas olnud Hamilton edestab pärast tänast sõitu sakslast koguni 43 punktiga.

SÕIDU EEL:

MMi üldarvestuses on Rosbergi edu Hamiltoni ees kõigest üks punkt ning tänane stardipositsioon annab talle hea võimaluse edu veidi suurendada.

Teisest reast lähevad Ungaris rajale Red Bulli mehed Daniel Ricciardo ja Max Verstappen. Viiendalt ja kuuendalt kohalt stardivad Sebastian Vettel (Ferrari) ja Carlos Sainz Jr (Toro Rosso). MMi üldarvestuses kolmandat kohta hoidev Kimi Räikkönen (Ferrari) läheb rajale alles 14. stardikohalt.  

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles