Klopp Klavanist: mis neljas valik? Oodake, kuni teda mängimas näete!

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: twitter

Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp lükkas ümber jutud, nagu oleks nädala alguses meeskonnaga liitunud Ragnar Klavan toodud meeskonda põhikeskkaitsjate asendajaks või meheks, kes saab platsile vaid teiste vigastuse või mängukeelu korral.

«Olen kuulnud jutte, nagu oleks Klavan meie neljas valik keskkaitsja kohale. No oodake ja vaadake esmalt, kuidas ta mängib. Siis tulge rääkima, et ta peaks ootama, kuni kõik teised on vigastatud või midagi,» tunnustas Klopp väljaandele Liverpool Echo antud intervjuus Eesti koondise kaptenit.

Liverpool on lisaks Klavanile toonud meeskonda veel mitu uut mängijat ning Kloppi sõnul tõmmatakse ridade täiendamisele peagi joon alla. «Me ei taha, et meil oleks viissada meest. Seis on hea, me ei vaja enam kolme-nelja täiendust, ehk vaid ühte. Või siis üldse mitte kedagi. Tegu on nagu piltmõistatusega – nii käibki meeskonna koostamine. Tähtis on tasakaalu leidmine,» sõnas ta.

Lisaks Klavanile on meeskonnaga liitunud kaks väravavahti, 23-aastane Loris Karius ja samuti varem Augsburgis mänginud 39-aastane Alex Manninger. Newcastle’ist toodi klubisse poolkaitsja Georginio Wijnaldum, Schalkest keskkaitsja Joёl Matip ja Southamptonist poolkaitsja Sadio Mané.

USAs hooajaeelses treeninglaagris viibiv Liverpool kohtub seal esmalt kolmapäeval kontrollmängus Chelseaga ja kolm päeva hiljem AC Milaniga, augusti esimesel päeval ehk järgmisel esmaspäeval mängitakse AS Romaga. Seejärel naastakse Euroopasse, kus 6. augustil kohtub üks koosseis Londonis Wembley staadionil Barcelonaga ja päev hiljem teine rivistus Saksamaal Mainzis sealse linna klubiga. Premier League'i hooaega alustatakse 14. augustil võõrsil Londoni Arsenali vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles