Eesti ragbikoondis saavutas EMil viienda koha

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ragbikoondis.
Eesti ragbikoondis. Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel Ungaris Esztergomis toimunud Euroopa meistrivõistlustel olümpiaragbis võitis Eesti koondis ’’väikese finaali’’ ja saavutas 2. divisjoni turniiril 5. koha.

Eesti võitis esimeses mängus Valgevene koondist tulemusega 14:7, kuid kaotas järgmised kaks mängu hilisematele finalistidele Montenegrole (29:5) ja Maltale (24:0).

Lohutusringis võitis aga Eesti järjest nii San Marino (31:0) kui Liechtensteini (14:5) koondist ning pälvis sellega turniiril viienda koha ning n-ö "väikese finaali" karika.

Eesti koondise mänedžer Liisi Niisuke kinnitas, et koondises on võrreldes eelmise aastaga palju arengut. «Tulenevalt sellest, et mitmed rahvusvahelised turniirid on seljataga, võib julgelt öelda, et kogemust on rohkem. Teisalt jällegi on ka päris palju uut verd koondises, mis näitab, et ragbi Eestis on pigem tõusuteel,» mainis Niisuke.

Eesti olümpiaragbi koondisesse kuulusid kapten Kullar Veersalu, Andre Astre, Arseni Voropajev, Eerik Oja, Karmo Lomp, Madis Kõpper, Rasmus Toompere, Marten Martinson, Pedro Gallardo, Raimond Võigas, Ashwath Venkatasubramanian, Viljar Lumi. Koondise treeneriks oli Marvin Üürike ja delegatsioonijuhiks Liisi Niisuke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles