Jüri Vips tegi Saksa F4 etapil hooaja parima sõidu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Vips (vasakul) Saksa F4 sarja poodiumil.
Jüri Vips (vasakul) Saksa F4 sarja poodiumil. Foto: Prema Powerteam

Saksamaa F4 meistrisarja etapil Spielbergi rajal Austrias saavutas Jüri Vips avasõidus lausa teise koha, mis on noore eestlase debüüthooaja parim tulemus. Väga head sooritused tegi Vips ka teises ja kolmandas sõidus, kus saavutas neljanda ja kuuenda koha.

Juba vabareeningutel näitas Prema Powerteami sõitja väga head kiirust ning kvalifikatsioonis saavutas Vips esimeseks ja teiseks sõiduks vastavalt kolmanda ja kaheksanda stardikoha.

Avasõidus tegi noor sportlane väga hea stardi, näitas suurepärast kiirust ja tõusis teisele kohale ning uustulnukate arvestuses esimeseks. Vipsi jaoks oli see tänavuse hooaja seni parim tulemus. Väga head sooritused tegi Vips ka teises ja kolmandas sõidus. Startinud teises sõidus kaheksandalt stardikohalt, tegi ta mitu möödasõitu ja ületas finišijoone neljandana. Oma stardikohta õnnestus Vipsil parandada ka nädalavahetuse kolmandas sõidus, kuhu esimese sõidu kümme parimat startisid pööratud järjestuses. Üheksandana võistlust alustanud Vips finišeeris lõpuks kuuendana.

«Kvalifikatsioon ei kulgenud näiteks vabatreeningutega võrreldes ehk kõige paremini, aga seevastu võistlussõidud läksid väga hästi,» kommenteeris Jüri Vips. «Suutsin kõigis sõitudes sooritada möödasõite ja parandada oma kohta,» sõnas ta.

Järgmine Saksa F4 sarja etapp sõidetakse kahe nädala pärast Nürburgringil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles