Eestlased tegid MMil pea puhta töö

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veemoto maailmameistrivõistlused Harkus.
Veemoto maailmameistrivõistlused Harkus. Foto: Erik Prozes

Pole just palju selliseid spordialasid, kus eestlastel on kodupubliku ees võimalik kaitsta oma maailmameistritiitlit. Nädalavahetusel Harku järvel kolmes paadiklassis peetud veemoto MM-võistlustel avanes selline variant aga kolmel eestlasel. Stefan Arand ja Rasmus Haugasmägi said närvesööva katsumusega hakkama, Marek Peebalt röövis võimaluse tiitlit kaitsta mootorspordi eripära – tehniline rike. 

Vahest ehk kõige kõvema saavutusega sai hakkama just Haugasmägi, kes võitis järjest juba neljanda MM-tiitli. OSY-400 klassis kolm esimest finaalsõitu võitnud (arvesse läheb neljast sõidust kolm parimat – toim) tartlane ei pidanud viimaseks võistlussõiduks vee peale tulema ning suundus kiiresti paadi tehnilisse kontrolli, mis sedapuhku oli õige detailne. Pikk ootamine garaažis teda aga ei heidutanud, seda enam, et ta sai sealt kinnituse maailmameistritiitli kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles