Arand: olin oma sünnipäeval trennis, ehk see ütleb kellelegi midagi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veemoto maailmameistrivõistlused Harkus.
Veemoto maailmameistrivõistlused Harkus. Foto: Erik Prozes

Alles kolmandat täispikka hooaega veemotospordis kaasa tegev Stefan Arand on lühikese ajaga saavutanud palju. Nüüdseks on ta kahekordne maailmameister ning see motiveerib teda püüdlema spordiala tippude hulka – kuninglikku F1 sarja.

«Veemotos toob tulemuse kõva töö. Ma olin enda sünnipäeval ka trennis – ehk see ütleb kellelegi midagi. Kunagi ei tohi nii-öelda laiska panna, et tulen ja teen. Mina treenin neli korda nädalas. On olnud ka päevi, kus olen kella 10st trenni läinud ning kella 20st koju jõudnud,» selgitas värske maailmameister.

Treening ei käi aga ainult vee peal. «Kaalud on paadis kindlalt reguleeritud. Minu klassis on see koos sõitjaga 210 kg. Kui oled ülekaalus, peab kõvasti trenni tegema. Selleks et maailmameistriks tulla, võtsin eelmisel aastal kümme kilo alla. Ega see väga lihtne ei ole. Talvel teen motokrossi, poksimist ja ka teisi alasid,» kirjeldas Arand põgusalt oma treeninguid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles