Teniste ja Metsa koduklubid tegid Norras viigimängud

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taijo Teniste (paremal)
Taijo Teniste (paremal) Foto: SCANPIX

Norra jalgpalli kõrgliiga 17. vooru raames toimunud mängudes lõi vähemalt üks meeskond igas kohtumises täpselt kaks väravat, erandiks ei olnud ka Karol Metsa ning Taijo Teniste koduklubid.

Karol Mets teenis Stavangeri Vikingi eest kohtumises Oddiga oma tavapärased 90 minutit mänguaega, kui võideldi välja 2:2 viik. Esimese poolaja lõpupoole juhtima minnes ei suutnud Viikingid teisel poolajal eduseisu hoida, jäädes hoopis tagaajaja rolli. Päeva päästis aga Patrick Pedersen kelle normaalaja viimase minuti värav kinkis Stavangerile liigatabeli teisel positsioonil asuva Oddi vastu väärt viigi, kirjutas Soccernet.ee.

Taijo Teniste koduklubi Sogndal võõrustas aga Pavel Londaku endist klubi Bodö/Glimti, kui kohtumise 61. minutiks jäädi 0:2 kaotusseisu. Seejärel pakuti kohalikele fännidele aga tõeline hingestatud comeback, kui esmalt lõi ühe tagasi Kristian Opseth ning hiljem viigistas Ole Sveen ka skoori, sealjuures oli viigivärava puhul väravasöödu andjaks ei keegi muu kui Teniste. Sarmaselt Metsaga sai ka Teniste kirja täismängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles