Martti Raju olümpiakülast: küll kõik mängude alguseks korda tehakse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Olümpiakomitee spordidirektor Martti Raju.
Eesti Olümpiakomitee spordidirektor Martti Raju. Foto: Peeter Langovits

Kuigi Austraalia olümpiakoondise esindaja andis 11 päeva enne Rio olümpiamängude algust olümpiaküla valmisolekule hävitava hinnangu, pole üleeile Riosse jõudnud Eesti Olümpiakomitee spordidirektori Martti Raju sõnul olukord nii hull ning mängude alguseks saab tema arvates kõik korda, vahendab ERR Sport.

«Eks siin ikka on probleeme, need on ju tuttuued majad ja läbi katsetamata, ülevõtmise käigus paar korterit on ilma veeta ja paaris korteris pole sooja vett, aga küll need ära parandatakse. Selleks hetkeks, kui meil on täisvõimsus kohal, selle hetkeni on veel nii palju aega, et küll nad selle aja peale kõik korda teevad,» rääkis Raju ETV spordisaatele.

Raju arvates pole Eesti sportlastel põhjust muretsemiseks ka turvalisuse osas. «Turvameetmed on ikka korralikud, sõjavägi on igal pool väljas ja püssimehi on kõik tänavanurgad täis, selge see, et selle nimel pingutatakse ja ega ta nüüd oluliselt ühestki teisest olümpiast ei erine, igal pool on turvalisus olnud üks prioriteete ja eks ta nii on ka siin. Mis puudutab sportlasi ja nende treening- ning võistluspaiku, siis ma arvan, et nendega on küll kõik korras,» lõpetas Raju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles