Hiigelsummat nõudvad inimröövijad võtsid Brasiilias pantvangi Bernie Ecclestone’i ämma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone ja tema naine Fabiana Flosi.
Bernie Ecclestone ja tema naine Fabiana Flosi. Foto: SCANPIX

Brasiilia väljaande Veja teatel rööviti Brasiilias Sao Paulos vormel-1 sarja juhi Bernie Ecclestone’i ämm, 67-aastane Aparecida Schunck. Inimröövijad nõuavad lunarahaks 120 miljonit reaali ehk ümberarvutatult enam kui 33 miljonit eurot.

Kui Ecclestone peaks oma naise Fabiana Flosi ema vabastamise eest tõepoolest selle summa välja käima, oleks tegemist kõigi aegade suurima Brasiilias makstud lunarahasummaga. Uudist on juba kinnitanud ka telekanal Rede Globo. Ecclestone tutvus oma kolmanda naise, endast 47 aastat noorema Flosiga 2009. aastal, kui naine töötas Brasiilia etapi korraldustiimis. Paar abiellus 2012. aastal.

Tänu vormel-1 sarjale hiigelvarandust omav Ecclestone on ka varem peaaegu inimröövijate ohvriks langenud, kui Martin Peckhami nimeline mees ähvardas röövida Ecclestone’i tütre Tamara ja nõudis 200 000 naela. Peckham nabiti kinni ja saadeti 2012. aastal viieks aastaks vanglasse.

Inimrööv on järjekordne hoop Brasiilia turvalisusele – kümne päeva pärast algavad Rios suveolümpiamängud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles