Liverpool saatis Klavani otsese konkurendi USA-tuurilt ootamatult koju (1)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mamadou Sakho
Mamadou Sakho Foto: AFP / Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Jürgen Klopp saatis käimasolevalt USA-turneelt koju keskkaitsja Mamadou Sakho. Ootamatu otsuse taga nähakse nii Sakho vigastust kui ka Kloppi viha, sest Sakho olevat käitunud turneel sobimatult.

Daily Maili andmetel võeti Achilleuse kõõluse vigastust raviv Sakho koos samuti vigastatud Joe Gomezi ja Lucas Leivaga USAsse kaasa, et tugevdada meeskonnavaimu. Paar päeva tagasi postitas Sakho sotsiaalmeediasse lõbusa video sellest, kuidas meeskond külastas ühiselt Alcatrazi kaljusaarel asuvat endist vanglat.

Selle käigus segas ta vahele ka Kloppi intervjuule, küsides, kui kaua peatreener vangikongis vastu peaks. Klopp vastas heatujuliselt, kuid Sakho nüüdse kojusaatmise valguses võis tegelikult vihjata hoopis probleemi allikale: «Õigupoolest ei pea mina selle peale mõtlema. Seda võiksid teha hoopis sina, sest ainult üks meist jäi eile õhtul Liverpoolist lahkudes meeskonna kogunemisele hiljaks. Ja muide, see polnud mina, vaid sina!» ütles Klopp.

Nüüd pandi Sakho sama lennuki peale, millega lendab tagasi Inglismaale noor austraallane Brad Smith, kes müüdi äsja kuue miljoni naela eest Bournemouthi klubile. Liverpool ei soostunud Sakho ootamatu lahkumise kohta kommentaare jagama, kinnitades vaid, et prantslane jätkab klubi treeningbaasis taastusravi.

26-aastane Sakho, kes on keskkaitsja positsioonil otsene konkurent eelmisel nädalal klubiga liitunud Ragnar Klavanile, on pidanud viimastel kuudel rinda pistma mitme probleemiga – lisaks vigastusele määras UEFA talle mängukeelu, mis jättis ta eemale nii Euroopa liiga finaalist kui ka kodusest EM-finaalturniirist. Seejärel selgus aga, et tegelikult ei olnudki Sakho dopingureeglite rikkumises süüdi. Praegu peab prantslane advokaatidega nõu, kas nõuda UEFAlt väärotsuse eest kompensatsiooni. Esialgu positiivseks nimetatud proovi andis ta 17. märtsil pärast seda, kui Liverpooli oli Old Traffordil kohtunud Euroopa liiga kaheksandikfinaalis Manchester Unitediga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles