Kodusel korvpalliturul valitseb suvine vaikus

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallisuves pole viimaste aastatega suurt midagi muutunud. Suve hakul, pärast hooaja viimaseid kohtumisi, räägitakse sellest, et seekord tahetakse uueks hooajaks meeskond võimalikult varakult paika saada, kuid tegelikult nädalad mööduvad, ent ametlike lepinguteni jõutakse visalt. Kõikjalt kõlab üks ja sama väide: mängijaid, keda värvata, lihtsalt pole. 

Valitseva meistermeeskonna Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak on Eesti koondise abitreeneri rolli kõrvalt jõudnud rääkida ka möödunud hooajal meeskonda kuulunud eestlaste ning ka mõne potentsiaalse tulijaga, kuid ühtegi lepingut veel sõlmitud pole.

«Esmalt ootasime, mis saab Ühisliigast ja klubi eelarvest, seepärast ei tahtnud varem lepinguid tegema hakata,» selgitas Varrak. «Olen meestega treenerijutud ära rääkinud, edasine on klubi juhtide teha. Samas ei kipu ka mängijad lepinguga ülemäära kiirustama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles