Manchester Unitedi maailmarekordiline tehing sattus ohtu

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba
Paul Pogba Foto: SCANPIX

Prantsusmaa jalgpallikoondislase ja Torino Juventuse tugitala Paul Pogba siirdumine Manchester Unitedisse sattus kahtluse alla, sest palluri agent Mino Raiola ei lubanud Pogbal väidetavalt läbida Manchesteri klubi tervisekontrolli.

Hispaania väljaanne AS kirjutas, et United on Juventusega 110 miljoni euro suuruses väljaostusummas juba kokku leppinud, aga Raiola nõuab tehingu eest endale 20 miljoni eurost «meelehead». Klubid ei suuda aga kokku leppida, kumb osapool Raiolale hiigelsumma tasuma peaks.

ASi andmetel eelistab 23-aastane poolkaitsja Manchester Unitedi asemel liituda hoopis Madridi Realiga ja Hispaania suurklubi on viimastel päevadel hakanud tehingu vastu aina rohkem huvi tundma. Raiola rolli ei saa kuidagi alahinnata, sest sama mees on sel suvel Unitedisse viinud juba Zlatan Ibrahimovici ja Henrikh Mkhitaryani. 110 miljoni euro suurune üleminek teeks Pogbast maailma läbi aegade kalleima jalgpalluri.

Andeka noormängijana 2009. aastal Manchester Unitedisse siirdunud Pogba tegi klubi eest kaasa vaid kolmes ametlikus mängus ja sõlmis 2012. aastal lepingu Juventusega. Seal on tema arvele 124 kohtumises jäänud 28 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles