Raul Must ja Kati Tolmoff said teada Rio olümpiamängude vastased

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Kristjan Teedema

Täna toimus Rio de Janeiros olümpiamängude sulgpallivõistluse tabelite loosimine.

Meeste üksikmängus loositi olümpiavõistlust alustavad 41 sportlast 13 alagruppi. Raul Musta viis loos ühte gruppi koos viienda asetusega ja maailma edetabelis 5. kohal oleva taanlase Jan Ø. Jørgenseniga.

Alagrupi teine vastane on Prantsusmaa esinumber Brice Leverdez, kes asub maailma edetabelist Mustast vaid koht kõrgemal ehk 39. kohal. Leverdeziga on Mustal omavaheliste varasemate kohtumiste seis viigis 2:2. Jørgenseniga on Must maailma edetabeli turniiridel kohtunud korra ja pidi toona vastu võtma kaotuse.

Kati Tolmoffi loos seekord väga ei soosinud. Tema alagrupis on neljanda asetusega ja maailma edetabelis neljandal kohal asuv Ratchanok Intanon Taist. Ka teine vastane on Tolmoffist (BWF 71.) maailma edetabelis mitukümmend kohta kõrgemal paiknev Yip Pui Yin Hongkongist, kes on maailma edetabeli 34. reket. Intanoniga on Tolmoff kohtunud kaks aastat tagasi, kui võitis tailanna. Yip Pui Yiniga mängib Eesti esireket esmakordselt Rios.

Sulgpallurid alustavad OMi 11. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles