Eesti pesapallikoondis alustas EMi võidukalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pesapall
Pesapall Foto: Internet

Esmakordselt Euroopa meistrivõistlustel osalev Eesti pesapallikoondis on Poolas peetavat turniiri alustanud edukalt alistades eile Gruusia 7:4 ning täna Ungari 3:2.

Eile startis söötjana Ergo Rohi, kes hoidis 6 vooru Gruusia lööjad 1 punkti peal. 6. voorus murdis Matti Emery Kuutan kodujooksuga 1:1 viigiseisu ja viis Eesti 3 punktiga juhtima ning seejärel suudeti järgmistes voorusdes eduseisu hoida ning kasvatada. Kuutan võttis seejärel teatepulga üle ka söötjana ning sulges mängu edukalt.

Täna Ungari vastu söötis terve mängu kindlakäeliselt Kristjan Ojasaar. Eesti läks juhtima 5. voorus kui tänu vastaste apsakatele jõudis koju Kevin Kiil. Lööjatest oli Eesti poolel taaskord teenekaim Kuutan, kes lüües 7. voorus oma teise kodujooksu, seekord 2 punktise. Ungari omakorda ründas sama vooru teises pooles, ent pidi lõppkokkuvõttes siiski Eesti paremusega leppima.

Järgmisena läheb Eesti vastamisi Rumeeniaga neljapäeval meie aja järgi kell 12. Eesti osaleb Euroopa 3. divisjonis (nn. c-pool) koos Ungari, Poola, Gruusia ning Rumeeniaga. Nädala jooksul mängitakse omavahel round robin stiilis ning kaks parimat koondist lähevad vastamisi laupäeval toimuvas finaalkohtumises.

Turniiri võitjat premeeritakse võimalusega võistelda 2017. aastal suvel 2. divisionis (b-pool). Eesti koondist esindavad Matti Emery Kuutan, Vahur Põder, Erho Rohi, Kristjan Kruus, Tauno Koppel, Kristjan Ojasaar, Kevin Kiil, Ole Kaarna, Marek Nurk, Kairo Arna, Holger Kask, Kristjan Puustusmaa ja Priit Seli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles