Neymar: jätkan Rio olümpia eel pidutsemist

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar Brasiilia olümpiakoondise trennis.
Neymar Brasiilia olümpiakoondise trennis. Foto: SCANPIX

Jalgpallis viiekordseks maailmameistriks kroonitud Brasiilia ei ole kunagi võitnud kuldset medalit olümpiamängudel ja seda viga loodetakse parandada just Rios. Selle tarbeks on koondisesse kaasatud ka FC Barcelona staar Neymar, kes aga paneb olümpia eel rõhku ka pidutsemisele.

«Ma arvan, et tuleks jälgida minu tegemisi jalgpalliväljakul. Väljaspool jalgpalliväljakut toimuv on minu eraelu,» teatas Neymar eilsel pressikonverentsil. «Mulle meeldib sõpradega välja minna ning lõbutseda. Mul on ka perekond. Miks ma ei võiks aga klubis käia? Ma olen seda seni teinud ja teen ka edaspidi. Olen enda järgmise päeva kohustustest täielikult teadlik. Ma käin ka edaspidi sõpradega väljas ja ma ei näe selles midagi halba.»

24-aastane brasiillane lisas, et tema asemel olles käituksid kõik samamoodi. «Kujutage ette, et te olete 24-aastased ning teenite sama palju raha nagu mina,» sõnas ta ajakirjanikele. «Te käituksite ju samamoodi nagu mina?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles