Imed Rios: olümpiaküla sai 24 tunniga korda

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austraalia sportlased Riosse saabumas.
Austraalia sportlased Riosse saabumas. Foto: SCANPIX

Rio olümpiaküla sai esimeste sinna kolinud sportlaste järel kõvasti kriitikat, kuid tänaseks on suuremad probleemid juba kõrvaldatud. Esimesena tõstsid kisa austraallased, kes kolisid seejärel ka olümpiakülast välja. Nüüdseks on Austraalia koondis aga olümpiakülla naasnud.

Austraalia delegatsiooni juht Kitty Chiller tõdes olümpiakülas ülevaatust tehes, et nad on parandustega rahul ning nüüdsest on võimalik olümpiakülas normaalselt elada, kirjutab The Guardian.

«Oleme äärmiselt rahul viimase 24 tunni jooksul aset leidnud muutustega. Seoses paranenud olukorraga suuname enda sportlased nüüd olümpiakülla,» teatas Chiller.

Hotellidesse paigutati esmalt peamiselt poksijad ja aerutajad, kuna nemad olid esimesed Riosse saabujad. Täna paigutatakse nad aga olümpiakülla ringi ja otse olümpiakülla saabuvad ka täna Riosse jõudvad sportlased.

Esmalt oli olümpiakülas probleeme torustikuga, elektrijuhtmetega ning kohati puudus ka soe vesi.

Rio olümpiamängude korraldajad andsid täna teada, et kõik olümpiaküla majad saavad viimseni korda homseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles