Priit Pullerits sai treeningsõidul tõsise vigastuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene reaktsioon pärast rattavõistlusel suure kiiruse pealt kukkumist on tavaliselt šokk: mis nüüd küll juhtus, jäin ma ikka terveks, mida edasi teha? Priit Pullerits seedib Tartu rattaralli finišisirge algul läbielatut.
Esimene reaktsioon pärast rattavõistlusel suure kiiruse pealt kukkumist on tavaliselt šokk: mis nüüd küll juhtus, jäin ma ikka terveks, mida edasi teha? Priit Pullerits seedib Tartu rattaralli finišisirge algul läbielatut. Foto: Kristjan Teedema

Tuntud harrastussportlasest Postimehe ajakirjanik Priit Pullerits kukkus õnnetult jalgratta treeningsõidul Tartust Valka, murdes rangluu ja kaks roiet.

Pullerits kirjeldab Valgas toimunud kukkumist oma blogis, mille põhjustas ootamatult pöörde järel teele ilmunud kohalik elanik jalgrattal, kellele otsasõitmise vältimine viiski õnnetu kukkumiseni.

“Lendasin vasaku õlaga asfaldile. Pauk oli kõva. Igal juhul palju kõvem kui mullu Võru rattaralli viiendal kilomeetril või tänavuse Tartu rattaralli eelviimasel kilomeetril. Sellest sai kohe aru. Ka kiivriga pea tonksas vastu maad, aga mitte nii, et pea oleks mingigi märkimisväärse löögi saanud. Poleks kiivrit olnud, oleks jutt teine,” kirjeldab Pullerits oma spordiblogis.

Copy
Tagasi üles