Kodune vollehooaeg toob palju uusi nägusid

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri lisajõud Lincoln Williams. Tuleval hooajal näeb koduliigas leegionäre veel.
Tallinna Selveri lisajõud Lincoln Williams. Tuleval hooajal näeb koduliigas leegionäre veel. Foto: Tairo Lutter / Postimees

VÕRKPALL. Eesti võrkpalliklubid tegelevad tulevaks hooajaks meeskondade komplekteerimisega ja kuigi Postimehele teadaolevalt on nii mõnelgi klubil üleval võlad ja rahalised raskused, siis jätkata plaanivad kõik kuus, kes eelmiselgi hooajal Saja liigas ja Eesti meistrivõistlustel osalesid.

Enim uudiseid on seni tulnud ainsa meeskonnana Meistrite liigas osalevast Tallinna Selverist, kes on ühtlasi valitsev Eesti meister.

Selver on kinnitanud, et nende ridades jätkab diagonaalründaja Lincoln Williams, kes suvel karastus Austraalia koondisega Maailmaliigas. Samuti jätkavad nii nurgaründajana kui diagonaalina tegutsenud Oliver Orav ja nurgamees Karli Allik, tempomees Reimo Rannar, libero Denis Losnikov ja sidemängija Tauno Lipp. Senise põhisidemängija Andres Toobali karjäär jätkub Belgias Antwerpeni Callant Topvolley ridades, tema asemele palgati ukrainlane Dmitro Dolgopolov. Hiljuti liitus meisterklubiga ka Eesti koondisesse kuuluv ja eelmisel hooajal Rakveres mänginud Rauno Tamme, kes tegutsenud nii libero kui «nurgana».

Mängiva mänedžeri Tauno Lipu sõnul on meeskond sisuliselt komplekteeritud. «Mõned noored veel tulevad lisaks, lepingud nendega on tehtud, õige pea teeme ka avalikuks,» ütles Lipp. Välismaalt kedagi seega rohkem juurde ei otsita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles