Guardiola saatis rämpstoiduihkajad trennist minema

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi vastne peatreener Pep Guardiola saatis hooajaeelselt esindusmeeskonna treeningult mõned mängijad minema, sest hispaanlase hinnangul ei vastanud nad kaalunormidele.

City kaitsja Gael Clichy sõnas, et Guardiola ei lubanud neil süüa pitsat ega juua mahla. Klubi loots seletas veidi olukorda. «Nad (mängijad – toim) pole ülekaalus, kuid ma soovin tegeleda sportlikku vormi omavate jalgpalluritega. Kaalujälgimine on nii oluline, sest kui sa pole vormis, siis võib sellega kaasneda mitmeid ohte. Näiteks pole sa küllalt kiire joostes või peaga palli mängides,» rääkis Guardiola.

Prantslasest keskkaitsja Clichy nõustus uue lootsi seisukohaga täielikult. «Minu jaoks on tegemist esimese korraga, kui peatreener nõnda käitub,» sõnas ta. «Kui sa kaalud liiga palju, siis sa ei kuulu treeningseltskonda. Sa pead teadma, et kui kaalunumbrid näitavad 70 kg, ent normaalne on 60 kg, siis sa ei või mängida jalgpalli. Mõned inimesed mõtlevad, et see on normaalne, kuid tegelikult see tõele ei vasta. Ma olen sellest teadlik, sest jalgpallimängimine on mind juba pikalt saatnud,» lisas 31-aastane Glichy.   

City viib oma treeninglaagrit läbi Hiinas, kus kohtutakse neljapäeval Shenzenis Dortmundi Borussia meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles