Ebatavaline: Norra snuukrimängija sai vihmaussilt sugeda

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurt Maflin.
Kurt Maflin. Foto: BBC

Snuukrimängija elu paistab olevat tõeline katsumus. Vähemalt Londonis sündinud, kuid Norrat esindava Kurt Maflini jaoks, keda hammustas Hiinas toimunud snuukriturniiril vihmauss.

«Ma ärkasin esmaspäeval üles ning mu parema käe pöidlal oli hammustusjälg, mis paistetas,» rääkis Maflin väljaandele World Snooker. «Algul olin ma kindel, et seda tegi sääsk, kuid õhtul avastasin, et pöial paistetas veelgi enam, ent sellegipoolest ma ei tekitanud paanikat. Lõhkusin villi, millest valgus mingit löga ning nutsin kogu ülejäänud õhtupooliku. Järgmiseks hommikuks oli sõrm paistetanud kaks korda nii suureks kui teise käe sõrm,» kirjelas mees läbielamist.   

32-aastane Maflin seadis sammud arsti poole, kelle sõnutsi oli teda vihmauss hammustanud. Doktor selgitas, et mees pole ohus ning turgutas teda rohuga. «Mõnikord juhtub, et väike vigastus mõjub keskendumisele (pärast arstivisiiti võitis mees kindlalt 5:0 Xiao Guodongi – toim) hästi, kuid ma pole kunagi kelleltki kuulnud, et teda oleks vihmauss hammustanud,» võttis sportlane kentsaka juhtumi kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles