Klavani otsene konkurent saadeti koju reeglite rikkumise tõttu

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mamadou Sakho.
Mamadou Sakho. Foto: SCANPIX

Selle nädala alguses saatis Liverpooli jalgpallimeeskond USA turneelt ootamatult koju Prantsusmaa koondise keskkaitsja Mamadou Sakho. Nüüd avaldas Liverpooli peatreener Jürgen Klopp, et vastav otsus sai langetatud, kuna kaitsja rikkus kolmel korral klubi reegleid.

Vigastusest paranev Sakho võeti USAsse kaasa meeskonnavaimu parandamise mõttes, kuid esmalt jäi Sakho hiljaks tiimi lennule San Franciscosse. Seejärel ei ilmunud ta kohale taastusravisessioonile Palo Altos ning kolmandaks jäi ta hiljaks meeskonna ühisele söögikorrale, kirjutab Sportsmail.

«Tahame luua head gruppi. Peame alustama värskelt lehelt,» teatas Klopp. «Kui jõuame koju tagasi, siis vaatame olukorra üle. Meil on mõned reeglid ja neist tuleb kinni pidada.»

Klopp ei andnud teada, kas ta kavatseb Sakhot trahvida, kuid märkis, et neil ootab Liverpoolis ees tõsine jutuajamine. Liverpool jõuab Inglismaale tagasi järgmise nädala teisipäeval.

26-aastane Sakho, kes on keskkaitsja positsioonil otsene konkurent eelmisel nädalal klubiga liitunud Ragnar Klavanile, on pidanud viimastel kuudel rinda pistma mitme probleemiga – lisaks vigastusele määras UEFA talle mängukeelu, mis jättis ta eemale nii Euroopa liiga finaalist kui ka kodusest EM-finaalturniirist. Seejärel selgus aga, et tegelikult ei olnudki Sakho dopingureeglite rikkumises süüdi. Praegu peab prantslane advokaatidega nõu, kas nõuda UEFAlt väärotsuse eest kompensatsiooni. Esialgu positiivseks nimetatud proovi andis ta 17. märtsil pärast seda, kui Liverpooli oli Old Traffordil kohtunud Euroopa liiga kaheksandikfinaalis Manchester Unitediga.

Eelmisel hooajal pidas ta Premier League’is Liverpooli eest 21 kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles