Ivanov heitleb Pärnus koha eest poolfinaalis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Eesti Tennise Liit

Pärnus toimuval rahvusvahelisel tenniseturniiril Merko Estonian Open oli eilne päev eestlaste jaoks kaotusterohke, ainsana sai võidu Vladimir Ivanov.

Naiste üksikmängus võistlesid Eesti neiud südikalt, kuid paraku pidid vastu võtma kaotused. Elena Malõgina jäi otsustavas setis alla venelanna Ekaterina Kazionovale. Maileen Nuudi ja Laura Gulbe mäng oli nii tasavägine, et mõlemas setis läks vaja kiiret lõppmängu, mis kahjuks lätlanna võiduga lõppesid 7:6(2), 7:6(6).

Ka naiste paarismängu veerandfinaalides ei jagunud Eesti naistel võiduõnne. Ilona Poljakova ja Liina Suurvarik kaotasid venelannadele Elina Nepliyle ja Aleksandra Vostrikovale 4:6, 3:6. Maria Lota Kaul / Maileen Nuudi pidid tunnistama Ekaterina Kazionova (RUS) / Deniza Marcinkevica (LAT) paremust 6:4, 6:4.

Samuti pidi paarismängus kaotusega leppima Elena Malõgina. Meeste üksikmängus pidid nii Kenneth Raisma kui Mattias Siimar tunnistama vastase nappi paremust. Siimar kaotas Yann Wojcikile 5:7, 6:7 ja Raisma Mikelis Libietisele 6:7, 3:6

Vladimir Ivanov võitis Riccardo Maigat tulemusega 7:5, 6:2 ja kohtub täna pärastlõunal (mittte enne kella 14) esimese paigutusega leeduka Laurynas Grigelisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles