TV3 videointervjuud: Nõmme Kalju mängijad valmistuvad tänaseks Euroopa liiga mänguks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju vs Haifa Maccabi
Nõmme Kalju vs Haifa Maccabi Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Nõmme Kalju kohub täna Euroopa liiga kolmanda eelringi avamängus Türgi klubi Osmanlisporiga. TV3 tehtud videointervjuudes räägivad Kalju mängijad ning klubi president Kuno Tehva, et eurosarjas nii kaugele jõudmine on kõva saavutus ning täna tuleb anda endast parim, et naasta Eestisse hea tulemusega. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 21.

Ats Purje, kes pärast Haifa Maccabiga mängu Tallinnas naljatas, et võib-olla tema naine teda Türki ei lubagi, on mänguks valmis ning lubas omalt poolt anda kõik, et lüüa ka värav. Samas tõdes ta, et Türgis on olukord ikkagi ärev ning seda eelkõige kohalikust televisioonist nähtu põhjal. 

Tarmo Neemelo, kes jagab Türgis Purjega hotellituba, ütles, et tema jalg kohtumise eel ei värise. Kaks ringi on ikkagi juba läbitud ning kolmandat ringi tuleb nautida.

Janar Toometi sõnul peab Kalju andma endast maksimumi, et tulla Türgist tagasi Eestisse hea tulemusega.

Nõmme Kalju president Kuno Tehva tunnistas, et Kalju edukuse taga on tegelikult tõsine töö. Ka temalt küsiti Türgi olukorra kohta, kuid erilist hirmu Tehva ei tunne. Ta lisas, et kohalikud inimesed on väga sõbralikud.

Kalju abitreener Sergei Terehhovi hinnangul sobib neile Türgi ilm palju rohkem kui Iisraeli oma. Vastast kirjeldas ta kui kiiresti palli ette mängivat meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles