Klavan kinnitas Kloppi tunnustavaid sõnu

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (nr. 17) ja Dejan Lovren (nr. 6) heitlemas Londoni Chelsea mängumehe Ruben Loftus-Cheekiga.
Ragnar Klavan (nr. 17) ja Dejan Lovren (nr. 6) heitlemas Londoni Chelsea mängumehe Ruben Loftus-Cheekiga. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani FC Liverpooli siirdumise järel kirjutati Briti meedias, et eestlane on tõenäoliselt tiimi neljas-viies keskkaitsja. Seejärel teatas meeskonna peatreener Jürgen Klopp, et oodake esimesed kohtumised ära ja siis fännid alles näevad, mis masti mehega tegu. Debüütmängus Londoni Chelsea vastu tõestas Klavan, et Kloppi sõnadel on tõepõhi all ja eestlane heitleb kindlalt põhikoosseisu koha nimel.

Klavan alustas Californias Londoni Chelseaga peetud sõprusmatši algkoosseisus ja viibis väljakul kõik 90 minutit. Keskkaitsja teenis 0:1 kaotatud mängus fännidelt kiidusõnu juba avapoolaja järel. Eesti koondise kapten oli õhuvõitluses kindel, andis häid diagonaalsööte ning tegutses palliga kindlalt.

Äreva hetke pidid eestlased üle elama 70. minutil, kui Klavanile sõitis jalad ees sisse Chelsea poolkaitsja Cesc Fabregas. Fabregas nägi kohe ka punast kaarti ja saadeti väljakult minema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles