Lõpuminutitel suurepärast võimalust omanud Kalju naaseb Türgist 0:1 kaotusega

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju vs Haifa Maccabi
Nõmme Kalju vs Haifa Maccabi Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Nõmme Kalju kaotas täna toimunud Euroopa liiga kolmanda eelringi avakohtumise 0:1 Türgi klubile Osmanlispor. 

Türklaste tugeva surve all möödunud mängus avati skoor kohtumise 74. minutil kui Osmanlispor Tiago Pinto mängis üle nii Janar Toometi kui Karl Mööli ning lõi seejärel palli püüdmatult Vitali Teleši selja taha.

Kaljul oli mängu 88. minutil võimalik kohtumine viigistada, kuid teele saadetud löök tõrjuti Osmanlispori väravavahi poolt latti.

Korduskohtumine peetakse nädala pärast Tallinnas.

Enne mängu:

Euroopa liiga kolmanda eelringi avakohtumises võõrustab Türgi klubi Osmanlispor Eesti klubi Nõmme Kaljut. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 21, Postimees toob mängu tähtsaimad hetked lugejateni tekstipõhise ülekande kaudu.

Kalju on Euroopa liigas seni kohtunud Leedu klubi Trakaiga, keda võideti kahe mängu kokkuvõttes 5:3, ning Iisraeli klubi Haifa Maccabiga, kellest saadi kahe mängu kokkuvõttes jagu penaltiseeria järel. Osmanlispor oli Euroopa liiga teises eelringis kahe matši kogusummas 7:2 parem Moldova meeskonnast Zimbrust.

Osmanlispori kahe mängu kokkuvõttes alistamise korral pääseks Kalju edasi play-off-ringi, kus kaotaja teenib 230 000 eurot ning Euroopa liiga alagrupiturniirile pääseja 2,4 miljonit eurot. Seni on Kalju teeninud 630 000 eurot.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles