Verstappeni kaitsev sõidustiil võetakse sõitjate koosolekul päevakorda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: SCANPIX

Möödunud nädalavahetusel sõidetud Ungari GP-l tõstatas küsimusi Max Verstappeni sõidustiil. Nimelt kaitses ta oma positsiooni Ferrari piloodi Kimi Räikköneni eest selliselt, et vahetas mitmel korral sõidujoont. Saksamaa GP eel võetakse see teema sõitjate koosolekul arutelu alla.

Räikkönen rääkis juba sõidu ajal tiimi raadiosse, et Verstappeni ei sõida korrektselt. Nüüd on sõna võtnud ka Force India piloot Sergio Perez, kellele samuti nooruki sõidustiil ei meeldinud. «Pidurdades toimus seal liiga palju liikumist. See on midagi, mille üle peame arutama. Vahepeal sõitjad kaitsevad oma positsiooni üle ning tekitavad sellega ohtliku olukorra,» rääkis Perez Autospordile.

Williamsi piloot Valtteri Bottas usub samas, et väga millegi üle arutada pole, kuna Verstappen pääses eelmisel nädalavahetusel karistusest. «Kõik sõitjad on erinevad ning mõni on agressiivsem kui teine. Kuna kohtunikud ei määranud talle karistust, siis ma arvan, et tema sõidujoon oli korrektne. Vormel-1 karistussüsteemiga on selliselt, et kui sa oled liiga agressiivne, siis saad kindlasti karistada,» märkis soomlane. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles