Hirmkallis Higuain ei jätnud Napoli kaaslastega isegi hüvasti

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gonzalo Higuain
Gonzalo Higuain Foto: LaPresse/Marco Alpozzi/LaPresse

Napoli peatreener Maurizio Sarri sõnas, et maailma suuruselt kolmanda üleminekusummaga ehk 90 miljoni euroga klubi vahetanud Gonzalo Higuain on klubi reetnud ning mees isegi ei öelnud meeskonnakaaslastele head aega.

«Mul on raske temast rääkida, kuna ta siirdus Juventusesse. Ma räägin sellest, aga mitte kõige parema meelega. See oli tema enda otsus, sest meie pakkumine oli Juventusega samaväärne,» sõnas Sarri.

«Ootasin temalt vähemalt telefonikõnet. See ei pidanuks pikk olema, kas või viieminutiline enne tema meditsiinilist testi. Samas ma olen piisavalt vana inimene, et selliste asjade peale üllatuda. Ka tema tiimikaaslased ootasid hüvastijättu, kuid minu teada seda pole juhtunud,» jätkas Sarri.

Napoli peatreener tõdes, et pärast sellist käitumist keegi teda taga nutma ei jää. «Oleme tugev meeskond ning mängisime eelmisel hooajal ilma temata kolm mängu ning teenisime kuus punkti. Kaotasime küll maailma parima ründaja, kuid me pole kaotanud tahet mängida oma mängu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles