Pärnu täiendas meeskonda TTÜ mängumehega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Rätsep hakkab Pärnus mängima.
Sander Rätsep hakkab Pärnus mängima. Foto: Pärnu võrkpalliklubi

Pärnu Võrkpalliklubiga liitub Kanadas sündinud Sander Rätsep, kes kahel viimasel hooajal esindas TTÜ meeskonda. Peatreener Avo Keel peab Rätsepa liitumist kuurortlinna esindusega väga vajalikuks. 

«Arvestades suviseid välismaale siirdujaid ja lõpetajaid on Sander meile väga vajalik täiendus. Ta on võimeline edukalt mängima kahel positsioonil, nii nurga- kui diagonaalründajana. Just sellist mängijat otsisime,» rääkis peatreener Avo Keel portaalile volley.ee.

«Pärnu meeskonna komplekteerimine ei ole veel lõppenud, ootame paari mängija otsuseid oma edaspidiste plaanide kohta. Kui suudame uute toetajaga koostöölepingud sõlmida, otsime veel täiendust keskblokeerija ja nurgaründaja näol. Paar varianti on juba olemas ka. Tahame võimaluse anda ja ennast näidata ka kohalikele noortele mängumeestele,» rääkis Pärnu võistkonna mänedžer Jaanus Nõmmsalu.

Pärnu VK koosseis seisuga 28. juuli:

Sidemängijad: Markkus Keel ja Siim Orgvee

Keskblokeerijad: Tamar Nassar, Harri Palmar

Nurgaründajad: Taavet Leppik, Siim Tammearu, Märt Tammearu, Sander Rätsep

Digaonaalründaja: Hindrek Pulk

Libero: Edgar Järvekülg

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles