Ivanov langes Merko Openil viimase eestlasena konkurentsist veerandfinaalis

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Eesti Tennise Liit

Pärnus toimuval rahvusvahelisel tenniseturniiril Merko Estonian Openi pudenes viimane eestlane konkurentsist, kui Vladimir Ivanov kaotas veerandfinaalis leedukale Laurynas Grigelisele otsustavas setis.

Eile peeti Pärnu Kesklinna Tenniseklubis otsustavad mängud ja selgusid üksikmängude poolfinalistid ja paarismängude finalistid. Võistluseid segas vihm ja mängud lükkusid õhtusse. Päeva viimases mängus olid vastamisi Vladimir Ivanov ja esimese paigutusega Laurynas Grigelis.

Ivanov alustas mängu hästi ja võitis esimese seti 6:4. Mäng oli väga tasavägine ja teises setis võitles Eesti meister välja kuus murdepalli, kuid ei suutnud neist ühtegi realiseerida. Nii tuligi ligi kolm tundi kestnud mängus tunnistada vastase paremust 4:6, 6:2, 7:5. Laurynas Grigelis hiilgas servimisel, mängu jooksul lõi ta 15 serviässa.

Poolfinaali jõudsid ka lätlane Mikelis Libietis (LAT), itaallane Alberto Brizzi ja soomlane Patrik Niklas-Salminen.

Naistest mängivad poolfinaalis ukrainlanna Ganna Poznikhirenko, venelanna Jekaterina Kazionova, Ukraina esindajanna Anastasia Zarytska ja britt Emily Arbuthnott.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles